+36 30 373 4646 metal.gold.2008@gmail.com

gyártó szavatolja az eredeti vásárlónak hogy ez a termék anyag- és gyártási hibától mentes az alábbi időbeosztás szerint, attól az időpontól kezdődően, amikor a végső felhasználó megvásárolja, ha rendeltetésszerűen és normális körülmények között használják.

Teljes berendezés és hajtáslánc: Egy év alkatrészekre és munkára

Sebességváltó: Egy év minden alkatrészre.

Pengék és szíjak: Kopóeszköznek számítanak.

Ez a garancia nem vonatkozik a hibás alkatrészek gyártó általi cseréjére és ezek kereskedő általi beszerelésére korlátozódik és nem vonatkozik a kopóeszközökre. A gyártó fenntartja a jogot bármely felszerelés és alkatrész ellenőrzésére, melyről azt állítják, hogy anyag- vagy gyártási hibás.

Ez a garancia nem vonatkozik olyan alkatrészekre vagy termékekre, melyeket a gyártó megítélése szerint nem megfelelően használtak , vagy megrongálódásukat baleset,valamint karbantartás, gondozás hiánya okozta, vagy megjavították, átalakították őket olyan módon, mely hátrányosan érinti a teljesítményt és a megbízhatóságot, vagy pedig nem olyan célra lettek használva, melyre a gyártó tervezte őket. A nem megfelelő használat különösen vonatkozik az olajszint, olajozási pontok, hajtáslánc tengely megfelelő karbantartásának elmulasztására is..

Minden ezen garanciával kapcsolatos igényt a kereskedőhöz kell benyújtani, aki eredetileg eladta a terméket és minden garancia változtatásnak a gyártó felhatalmazott kereskedőjén keresztül kell történnie. A gyártó fenntartja a jogot, hogy a termék anyagában és tervezésében bármikor változtatásokat hajtson végre előzetes jelzés nélkül.

Ez a garancia nem értelmezhető úgy, hogy a gyártó felelősséget vállalna bármilyen közvetlen, véletlenszerű, vagy következményes ingatlanban keletkezett kárért, Továbbá, a gyártó nem felelős az ésszerűség határain kívül eső okból keletkezett kárért. A garancia nem terjed ki a termés elvesztésére, a munkaerő költségére vagy elvesztésére, készletekre, gépek bérlésére, bármely más okra.

Semmilyen más fajta garancia, kifejezett vagy beleértett, nem vonatkozik erre az eladásra. Minden olyan – forgalmazásra vagy konkrét célra vonatkozó – garancia, mely túllépi ezen  a garanciában leírt kötelezettségeket, el lesz utasítva és ki lesz zárva az eladásból.

Ez a garancia cask akkor érvényes, ha regisztrálásra kerül a gyártónál a végső felhasználó által történt vásárlástól számított 30 napon belül.