+36 30 373 4646 metal.gold.2008@gmail.com

MIDDLE DUTY FLAIL MOWER

Model: EFGC105, EFGC115, EFGC125, EFGC135, EFGC145, EFGC155, EFGC165, EFGC175, EFGC185, EFGC195

1..Állítsa be a fűnyíró vágó és gördülő magasságát. Nézze meg az alábbi 2 fényképet. Állítsa be az A és B jelű csavart a fűnyíró vágó magasságának beállításához. Lazítsa meg C csavart és állítcs be a D csavart a gördülő magasság beállításához.

2. Állítsa össze a felfüggesztő kart, amint az alábbi fotón látható.

3. Szerelje a felfüggesztő kart a fűnyíróra az alábbi fotó szerint. A felfüggesztő kar felszerelhető 2 különböző pozícióban.

4. Rögzítse a fűnyírót a traktor 3 pontos felfüggesztéséhez mint az alábbi fotón. rögzítse a kardán tengelyt a traktorhoz.

A hajtószíj feszességének szabályozása

Több hónapos használat után szükséges a csavar beállítása a szíj megszorításához az alábbi fotó szerint.

1. lépés: csavarkulcsal lazítsa meg a csavart az alábbi 2 fotó szerint

2. lépés: csavarkulccsal először lazítsa meg az A jelű csavart, utána rögzítse a B jelű csavart a szíj feszülésének megszorításához.

Amikor kézzel középre nyomja a szíjat, kevesebb, mint 2 cm-rel nyomja be, a szíj feszülése ekkor lesz megfelelő. Mindig tartsa a szíj 2 kerekét függőlegesen egyvonalban, különben a szíj kimozdul a kerékből.

A feszessége akkor lesz OK, ha kevesebb mint 2 cm-rel nyomja be.

Mindig tartsa a szíj kerekeit függőlegesen egy vonalban. Máskülönben meg kell igazítani őket.

Lazítsa meg ezeket a csavarokat a kerék helyzetének a tengelyen való beállításához. Mindig tartsa a szíj alsó és felső kerekét függőlegesen egy irányba.

A javasolt sebesség 1,5 km/óra előre haladva, a fű magassága, vastagsága és a munkakörülményk figyelembe vételével.. A hajtószíjakat ki kell cserélni, amikor már nincsenek jó állapotban.